~Sudut Informasi~

SELAMAT DATANG. UNTUK MENDAPATKAN PAPARAN YANG LEBIH BERMUTU, BLOG INI SESUAI DILAYARI MENGGUNAKAN MOZILLA FIREFOX DAN JIKA TERDAPAT KESULITAN, SILA MAKLUMKAN KEPADA KAMI. HARAP MAKLUM.

~Jejak Pelawat~

Monday, December 29, 2008

PENGALAMAN PERTAMA

Inilah doc yang saya n family nanti-nantikan........
Pengalaman pertama buat saya n anak 2....menaiki kereta api.......
Pada 28hb Dec,saya n family akan menaiki kereta api ini pada pukul 6.18 pg ke Gemas.
Tercapai sudah niat utk menaiki kenderaan ini...tut....tut...tut....
Lepas ini,insyaAllah kami akan mencuba pula utk menaiki kapal terbang...he...he....

7 comments:

Tihara said...

sayae selalu gak naik ketapi ni,prefer dr drive sendiri..sbb die ade laluan sendiri n tk campur dgn kenderaan lain..

azza_irah said...

hehe..beh kan..
azza baru ej naik 23hb baru2 ni g hatyai..

Cikgu Mar said...

best kan Tihara n azza,naik ketapi ni...wlpn rasa slow tapi rasa tenang je....
dan yg penting tak de traffic jam...he...he.....dah rasa sekali nak lagi....gi lg jauh nak rasa doc yg lain pula.....

su said...

salam perkenalan...org gemas ker?

Cikgu Mar said...

su...salam perkenalan juga dr saya...tak lah,kami semua org jb,saja jln 2 ke gemas....nak merasa naik tut...tut...tut....ketapi...

Monkey D Luffy said...

KAPAL TERBANG BEST!

Cikgu Mar said...

yup...monkey de luffy....kami akan cuba naik flight pulak satu hari nanti...insyaAllah.....
n kalau boleh kami nak meras semua jenis kenderaan....tmbh pengalaman khas utk diri sendiri n anak 2....